Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська), яка брала участь в шоу "Х-фактор" і "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK, крім іншого, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч осіб.

Lida Lee показала шанувальникам кілька чарівних знімків з фотосесії в українському полі. Вбрання дівчина обрала неймовірно ніжне - повітряна біла сукня і жакет приємного лимонного кольору. А якщо придивитися, можна помітити манікюр синього кольору на її нігтях, ось так і вийшов патріотичний, дуже симпатичний образ.

Скріншот з Instagram, Lida Lee
Скріншот з Instagram, Lida Lee

У підписі до фото співачка попросила своїх шанувальників посміхнутися і заявила, що ще обов'язково настане той час, коли всі українці зможуть дозволити собі позитивні емоції без приводу, як це було до війни.

"Можна в тебе дещо попросити? Посміхнись, будь ласкa! Прямо зараз! Хоча б трохи… 🤍 Тобі так посує посмішка! Нехай посмішок та рівня щастя становиться тільки більше! Це також наша сила! Мрію і вірю… настане час, коли ми усі знову почнемо посміхатися, як колись, без приводу", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Фанати адресували дівчині безліч компліментів про те, яка вона чарівна і жіночна, а також заявили, що саме так виглядає українська краса. Ще деякі відзначили, що їй дуже пасує жовтий колір.

Коментарі - instagram.com/lidalee_official/
Коментарі - instagram.com/lidalee_official/

Коментарі - instagram.com/lidalee_official/
Коментарі - instagram.com/lidalee_official/

Нагадаємо, Lida Lee змінила мікрофон в руках на вміння шити бронежилети ЗСУ: "А хтось мій тато"

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Осадча розповіла про втрати, які принесла з собою війна: "Сльози течуть самі"

Також портал Знай.uа писав, що відомий хореограф Влад Яма розповів про своє бажання: "Але ж точнісінько такого вже не буде"