Українська акторка і одна з найбільш спортивних учасниць "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна, яка славиться своєю неймовірною розтяжкою і соковитими формами, є ще й активною користувачкою соцмережі Instagram. Молода артистка регулярно розміщує свіжі публікації і ділиться подробицями свого яскравого життя, за якою стежить близько 65 тисяч осіб.

Катерина Нікітіна з радістю повідомила шанувальникам, що повернулася до України. Як відомо, вона з сім'єю деякий час перебувала у Франції, де було більш безпечно. Але дівчина шалено сумувала за рідною країною, і ось, довгоочікувана зустріч нарешті відбулася.

Скріншот з Instagram, Катя Нікітіна
Скріншот з Instagram, Катя Нікітіна

Гумористка зазначила, що живучи за кордоном, вона трохи випала з реальності, адже там немає війни і люди поводяться зовсім інакше. Більш того, по поверненню до України їх зустріла сирена повітряної тривоги, але її це не стривожило, з'явилося приємне відчуття, що вона вдома.

[quote author=""]"Це жахливо, але це РЕАЛЬНІСТЬ УКРАЇНЦІВ! Сирени - це невід’ємна частина нашого життя( І я чесно скажу, краще бути тут і проживати це все з Україною, ніж спостерігати за всім з-за кордону ((

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також дівчина підкреслила, що продовжить допомагати країні - організовувати тренування з шанувальниками і збирати кошти для благодійного фонду.

Нагадаємо, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показала справжній "обличчя" російських пропагандистів: "Без коментарів"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" похвалилася ідеальними формами в жовто-блакитному вбранні: "Багатьом приїлося"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показала, як її сім'я віддячила французам за притулок під час війни