Анна Саліванчук згадала про вагітність та розповіла чи хоче третю дитину

Зірка розкрила подробиці в сторіс Іnstagram.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Дружина відомого продюсера зіграла з шанувальника у гру "Правда - брехня", в якій вона розповіла подробиці свого сімейного життя.

Так шанувальники запитали в неї, чи були в неї з чоловіком сварки, на що вона відповіла, що думає, що сварки бувають в кожного.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ми взагалі італійська сімейка і сварки бувають дуже часто. Я кожного вечора кажу все, розводимось, а потім миримося, - сказала Саліванчук."

Також в Анни запитали, чи правда, що вона хоче третю дитину хлопчика, на що зірка відповіла, що це брехня та розмістила фото з кругленьким животиком, коли вона вагітною.

Анна Саліванчук. Фото: скрин instagram

Проте, як з'ясувалось, в зірковій сім'ї у майбутньому можливе поповнення. На питання чи хоче Анна ще дівчинку, вона відповіла, що це правда та поставила у публікації сердечко.

Анна Саліванчук. Фото: скрин instagram

Крім того, Анна підтвердила той факт, що колись жила в Шепетівці, та ще вона вірить у жіночу дружбу та в закон бумеранга. А ще вона з дитинства мріяла стати акторкою та ніколи не лишала дітей на няню, їй допомагає з ними її мама.

Нагадаємо, Анна Саліванчук зачарувала виглядом у розкішній вишиванці та поділилася переживаннями: "Біль у серці".

До слова, "Двояке відчуття": дружина продюсера "Кварталу 95" Анна Саліванчук не вірить Світлані Лободі.

Раніше ми писали, що Анна Саліванчук вирішила перехилити чарку за спиною у дітей і чоловіка: "Шкода, не наливають".