Відома українська актриса Анна Саліванчук захопила неймовірним виглядом в розкішній вишиванці і поділилася думками на 105-й день війни. Фото зірка опублікувала на сторінці в соцмережі instagram.

Анна Саліванчук одягла вишиванку і поділилася думками стосовно війни, яка триває вже четвертий місяць. Вона зазначила, що у неї, як і у кожного українця, болить серце за рідну країну.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

"Триває 105-й день війни! Біль у серці кожного українця, бо війна приносить з собою кров, розруху і страждання від втрат. Вона йде по країні, залишаючи після себе страшні сліди, хворобливі і незворотні. Смерті, стресу і травматичних подій занадто багато. Сьогодні нова реальність - це спати і прокидатися під звуки сирен", - поділилася Саліванчук.

Втім, незважаючи на всі біди і страждання зірка впевнена, що Україна не просто вистоїть, а стане ще кращою, ніж була до початку вторгнення.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ми на своїй землі, ми витримаємо, хоча дуже багато невинних жертв. Ворог думав, що війною роз'єднає Україну, але мирне населення показує окупанту, що він прийшов не туди, де його чекають. Я вірю в нашу перемогу, в Збройні Сили України, і впевнена, що ми відбудуємо свою державу, і вона буде краще, ніж до війни", - додала актриса.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "На щастя, в ціль ракета не влучила".

Також ми повідомляли, Слава Камінська, сидячи в Нідерландах, заїкнулася про бажання почати все з чистого аркуша: "Подув вітер змін".

Крім того, ми повідомляли, Макс Барських розповів про складні дні, які він пережив заради України: "Ми впоралися".