Знаменитий український репер і продюсер Олексій Потапенко показав, як бачать російських пропагандистів адекватні і мислячі люди. Кумедним роликом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олексій Потапенко і його дружина Настя Каменських як і раніше знаходяться закордоном, куди виїхали у відпустку ще до повномасштабної війни. Навіть далеко від дому вони активно допомагають рідній країні. Разом з тим репер частенько ділиться з шанувальниками кумедними публікаціями.

Потап. Фото: Instagram
Потап. Фото: Instagram

Цього разу Потап вирішив "зняти маски" з російських пропагандистів і показати їх справжні обличчя. Так, артист опублікував уривок сюжету пропагандистської програми, на який наклали спеціальний фільтр, що створює ефект вирячених очей.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Обличчя російської пропаганди!",- підписав пост артист.

У коментарях зазначили, що це дійсно їх справжнє обличчя.

"Сколопендра скабєєва", "така особа більш гармонійно виглядає", "їм так йде", - написали користувачі Мережі.

Скрін instagram
Скрін instagram

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Холостячка" Ксенія Мішина показала того єдиного, який ніколи не кине і підставить плече: "Мій хлопчина".

Також наш портал інформував, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом доступного сезонного салату: залишитеся ситі і при грошах.

Крім того, наш портал інформував, ведуча "Все Буде добре" Надія Матвєєва навчила українців важливому вмінню під час війни: "Ворог може зривати".