Українська актриса і телеведуча Ольга Сумська показала, як вважає за краще проводити час з коханим чоловіком у вихідний день. Кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ольга Сумська разом з чоловіком вирішили провести разом вільний день з користю. Вони вирушили з командою волонтерів в одне з селищ на Харківщині, яке постраждало від рук російських окупантів. Пара поспілкувалася з місцевими жителями, які пережили жахи війни.

Ольга Сумська. Фото: Instagram
Ольга Сумська. Фото: Instagram

Сумська зазначила, що вважає такі поїздки дуже важливими, адже люди потребують не лише матеріальної допомоги, а й духовної підтримки. Вона підкреслила, що саме такі зустрічі об'єднують український народ і роблять його сильнішим.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Люди раді спілкуванню, пережили страхіття, розповідали про ці жахливі дні війни. Саме такі зустрічі єднають нас, як ніщо інше! Можливість хоч якось допомогти, розрадити, обійняти - зараз дуже важлива!", - підписала кадри Ольга Сумська.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Андрія Бєднякова поскаржилася на несправедливість природи, порівнявши жіночі і собачі груди: "Приречена все життя сосками пупок чухати".

Також наш портал інформував, Світлана Тарабарова показала, як підтримати українців, які живуть на тимчасово окупованих територіях: "Сила в єдності".

Крім того, наш портал інформував, Ревізор Олена Філонова поскаржилася на негідників, які використовують її в корисливих цілях: "Потрібна, тільки коли щось віддаю".