Відомий український шоумен, комік і ведучий Вадим Мічковський, який працює під псевдонімом Дядя Жора, заснував свій власний благодійний фонд на підтримку рідної країни та її громадян.

Про це артист розповів в Instagram, де на нього підписано понад 750 тисяч осіб. Дядя Жора зазначив, що він з командою допомогли вже великій кількості людей, але попереду ще багато роботи, яку він збирається реалізувати за допомогою свого фонду "Центр Добра".

"Допоможе бути мені і команді ще більш ефективним і допомагати ще більше всім, хто цього потребує!" - написав Дядя Жора.

Дядя Жора, скріншот з відео
Дядя Жора, скріншот з відео

За його словами, продовжувати займатися благодійною місією стало все складніше з кількох причин, але він не впадає у відчай і планує долучити міжнародні та європейські організації, які мають можливість допомагати українцям.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Допомагати стало важче, у зв'язку з падінням надходжень гуманітарної допомоги, закінчуються всі ресурси, присутня ситуація звикання, тому зараз ми активно шукаємо вихід", - зізнався артист.

Фонд Дяді Жори в основному націлений допомогти українським дітям, переселенцям і бійцям з ЗСУ. Зараз його команда потребує продуктів, ліків, обладнання для військових і багато чого іншому. Тому він запропонував кожному зробити добру справу і закинути хоч копієчку на рахунок фонду.

Нагадаємо, Дядя Жора "влаштував" скажені перегони через пальне: "Коли почув що на Wog приїхав бензовоз"

Як повідомляв Знай.uа, Дядя Жора остаточно втомився від дорогого бензину на заправках: "Підкажіть де купити коня"

Також портал Знай.uа писав, що Дядя Жора, який переніс інсульт, порадував українців поповненням у родині: "Ще одна дівчинка"