11 сезон романтичного шоу "Холостяк" порадував українців своєю відвертістю. У фіналі проєкту наречений Михайло Заливако вибрав не всіма обожнювану Юлю "Зайку" Бельченко, а колишню дружину глави ОП Андрій Богдана Ганну Сторожук.

Здавалося б, у пари було все відмінно: спільний побут, багато подорожей і море кохання. Але на Трійцю Анна Богдан приголомшила всіх зізнанням - вони з Заливаком розійшлися.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram

Ганна опублікувала пост в якому написала, що багато хто запитує, куди з простору дівчини подівся Міша і чи не розійшлися вони. З болем у душі Сторожук розповіла правду.

"Я дуже довго не могла знайти в собі сили, щоб сказати вам. Інакше б посипалося ще більше питань, які б мене просто розбили ще більше. На жаль, наші стосунки закінчилися, це моє остаточне рішення. Це рішення далося мені важко. Наше знайомство було найцікавішим, дуже класна історія, яку я завжди буду пам'ятати. Дякую, що весь цей час були з нами і хвилювалися за нашу пару",- написала Ганна і попросила неставити їй запитань, а дати прийти в себе.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Публікація Анни Богдан
Публікація Анни Богдан

У коментарях здивувалися навіть Гриша і Христина Решетники. Христина попросила закоханих припинити, адже вони така класна пара.

Решта українців не підтримували Богдан, і навіть почали її звинувачувати:

"Зайка дочекалася", "Ви всі подуріли під час війни... Така пара гарна була", "Пропіарилася і пішла далі виляти хвостом", "Все за сценарієм. Мішина грала на публіку, що любов неземна і ця така ж сама", "Я не вболівала за вашу пару одразу, але потім зрозуміла, що напевно помилялася і кохання перемогло?! Так може його і не було тоді?"...

Юлія "Зайка" і Михайло Заливако / скріншот з відео
Юлія "Зайка" і Михайло Заливако / скріншот з відео

Нагадаємо, що переможниця "Холостяка" Анна Богдан пояснила, чому важливо не забувати про приємності під час війни.

Раніше ми повідомляли, що Юля "Зайка" згрішила наодинці з соковитим і им, що тане в роті - Міші Заливаку навіть не снилося.