Російський гуморист і актор, а також п'ятий чоловік відомої співачки Алли Пугачової Максим Галкін активно веде свій аккаунт в Instagram і часто радує багатомільйонну аудиторію різними публікаціями з особистого і творчого життя, за якою в соцмережі стежить більше 9 мільйонів чоловік.

Максим Галкін, який підтримує Україну з першого дня війни, написав "вітальний" пост до дня росії, який відзначається 12 червня. Чоловік Пугачової поділився зворушливими спогадами і асоціаціями з цією країною, яка принесла чимало горя всьому світу. Він згадав і риболовлю, і електрички, і навіть різні твори величних артистів.

Скріншот з Instagram, Максим Галкін
Скріншот з Instagram, Максим Галкін

Але тут Галкін провів паралель і розповів про іншу росію, жителі і чиновники якої немов збожеволіли.

"Та Росія, де намагалися зрівняти з землею Куштау, де забороняють концерти ДДТ, а дітей вибудовують буквою Z", - написав артист.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Він зазначив, що вітає лише ту росію, яка подарувала йому ті чудові миті життя, але явно не країну-агресор, яка знищує український народ.

"Сьогодні День Росії. Я люблю і вітаю ту Росію, яка у мене в серці", - заявив гуморист.

Нагадаємо, Максим Галкін подражнив Аллу Пугачову потужним торсом на людному пляжі: "Кубиків ще немає"

Як повідомляв Знай.uа, "Не за подачки з держстолу": Максим Галкін відповів на звинувачення деяких російських ЗМІ

Також портал Знай.uа писав, що Максим Галкін принизив путіна його ж фразою, натякаючи, що буде зі Швецією: "Подобається, не подобається..."