Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано майже 720 тисяч осіб.

Євген Клопотенко дав інтерв'ю радіоведучому Славі Дьоміну і відповів на безліч цікавих питань. Також він розповів, як ставиться до легалізації медичного канабісу в Україні, законопроект про який нещодавно затвердили в Кабміні, і що встиг приготувати з цього незвичайного інгредієнта.

Клопотенко і Дьомін, скріншот з відео
Клопотенко і Дьомін, скріншот з відео

Кулінар заявив, що марихуана такий же наркотик, як і алкоголь. Однозначно Клопотенко не відповів, підтримує чи засуджує він легалізацію, але зазначив, що не один раз готував з неї свої унікальні страви. Більш того, Євген сказав, що по запаху ця трава нагадує йому орегано, який часто використовують як спецію.

"Додаєш марихуану в салат і їж. Тебе від цього тулити не буде, потрібно курити. Якщо просто посипаєш, як орегано, у тебе відбувається смаковий кайф, але тебе не починає водити", - пояснив Клопотенко.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також Євген нагадав, що з конопель вже давно роблять одяг, а він, наприклад, ще додає її в хліб і масло. Хоча не впевнений, чи законно це взагалі.

Нагадаємо, "терапевтична" котлета по-київськи від Євгена Клопотенка: простий рецепт, який оцінить кожен

Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко занудьгував по минулому і поділився теплими спогадами: "Гріють мене"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів, з чим можна поєднувати полуницю: від сметани до перцю з оливковою олією