Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано майже 720 тисяч осіб.

Євген Клоптенко розповів про несподіваного гостя, який навідався до його ресторану. За словами кулінара, про появу особливого відвідувача його попередив невідомий чоловік, а вже через півгодини він сам мав можливість познайомитися з ним. Гостем виявилася Бріджит Брінк, посол США в Україні, яку буквально нещодавно призначили на цей пост.

Скріншот з Instagram, Євген Клопотенко
Скріншот з Instagram, Євген Клопотенко

Бріджит зізналася, що це її перший ресторан, який вона відвідала в Києві, чому кулінар був невимовно радий. Більш того, Клопотенко не упустив можливості і попросив надати Україні ще більше зброї, і звичайно ж, подякував за вже надану підтримку.

"Їй всі сказали, що якщо хочете пізнати Україну через їжу, то треба до нас. Трохи дух перехопило від таких слів. Попросив більше зброї, подякував. Все буде Україна. У всіх сферах", - написав Клопотенко.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Шанувальники не здивувалися тому, що посол обрала ресторан саме Євген, а також оцінили те, що він попросив допомоги для України.

Коментарі - instagram.com/klopotenko/
Коментарі - instagram.com/klopotenko/

Коментарі - instagram.com/klopotenko/
Коментарі - instagram.com/klopotenko/

Коментарі - instagram.com/klopotenko/
Коментарі - instagram.com/klopotenko/

Нагадаємо, Євген Клопотенко розповів, чи підтримує легалізацію канабісу в Україні та які страви готував з нього: "Смаковий кайф"

Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко занудьгував по минулому і поділився теплими спогадами: "Гріють мене"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів, з чим можна поєднувати полуницю: від сметани до перцю з оливковою олією