Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано майже 720 тисяч осіб.

Євген Клопотенко став новим гостем Дьоміна на YouTube каналі "Слава+" і поспілкувався на безліч цікавих тим. Однією з них стали його зовнішні зміни. Виявилося, в січні місяці 35-річний кулінар зробив своє перше татуювання у вигляді якогось символу власної енергії на ребрах. Більш того, він показав її Дьоміну і шанувальникам.

Клопотенко і Дьомін, скріншот з відео
Клопотенко і Дьомін, скріншот з відео

На питання радіоведучого про те, чому ж Клопотенко так пізно зробив татуювання, він відповів, що сім'я і її принципові погляди не дозволяли зробити цього раніше. Але його мама, яка працює вчителькою, в результаті виявилася не проти такого малюнка на тілі сина.

Клопотенко зізнався, що є речі, які він хотів би зробити, але не може через можливе засудження оточуючих. Наприклад, наклеїти собі блискітки на обличчя, як це роблять дівчата. Кулінара зупиняє те, що для чоловіка це нібито не властиво і дико.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"Є суспільна думка, що це не окей. Я їх (блискітки) наносив, але почалася війна і зараз це не до місця", - сказав Євген.

Більш того, кулінар заявив, що ходити в сукні це прикольно. Але на питання Дьоміна про те, хотів би він одягти її, Клопотенко не відповів, так як забоявся, що шанувальники можуть подумати, мовляв він нетрадиційної орієнтації.

Нагадаємо, Євген Клопотенко розповів, чи підтримує легалізацію канабісу в Україні та які страви готував з нього: "Смаковий кайф"

Як повідомляв Знай.uа, "терапевтична" котлета по-київськи від Євгена Клопотенка: простий рецепт, який оцінить кожен

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко удосконалив молоду картоплю, додавши сік апельсина і арахіс: "Я не якусь х*рню даю