Ведучий "Говорить Україна" журналіст Олексій Суханов народився і довгий час працював в рф, але в січні 2022 року отримав українське громадянство. Він розповів чи спілкується і як це відбувається зі своїми родичами та знайомими, які залишилися у країні агресорі.

Інтерв'ю з Сухановим на Каналі Україна оприлюднили в пабліку Instagram. Олексій Суханов став частиною української спільноти ще до того як почалась війна. Тепер він заявляє, що не спілкується з родиною.

Олексій Суханов. Фото: cкриншот Instagram
Олексій Суханов. Фото: cкриншот Instagram

Ми не спілкуємось, у мене не має бажання. У мене не має ані сил щось доводити, ані бажання чути те, що лунає з того боку. Були спроби, були. Але більше не має бажання знову щось подібне влаштовувати. А нащо? Ви знаєте, війна дійсно багато масок зірвала, але мені здається, що краще залишатися собою, аніж у тій родині, яка тебе не розуміє, і яка дійсно не може визнати вкрай простих речей. Нащо така родина взагалі. Олексій Суханов

На фоні того, що говорить Олексій під час ефіру показують уривки з фільму про зомбі, натякаючи, що мешканці здичавілої російської федерації нагадують саме таких суб'єктів з фільмів жахів. Олексій Суханов також чудово спілкується українською мовою, так, що можна заслухатися.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Олексій Суханов. Фото: cкриншот Instagram
Олексій Суханов. Фото: cкриншот Instagram

Українці, які мають родичів з ворожої країни заявили, що мають такі самі ситуації:

"Така ж сама історія в багатьох родинах!", "Дякуємо за те, що з нами, за те що болить за нашу країну, за те, що через серце пропускаєте біль нашого народу", "Дійсно, краще залишатися собою! Навіщо комусь щось доводити, якщо тебе не чують та не розуміють?!", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що російський олігарх Фрідман хоче втекти з "корабля" під назвою росія, санкції підтискають.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олексій Суханов з шоу "Говорить Україна" заявив, що Собчак лялька путіна, а Дудь - пропагандист.

Також "Знай.ua" писав, що Вова Остапчук перетворився на "уманського пацана" і закликав українців не соромитися суржика.