Відомий журналіст і ведучий шоу "Говорить Україна" Олексій Суханов, який народився і довгий час працював в рф, але в січні 2022 року отримав українське громадянство, вирішив висловитися про так званих російських опозиціонерів Ксенію Собчак і Юру Дудя.

В інтерв'ю радіоведучому Славі Дьоміну артист сказав, що не вірить жодному слову Собчак і Дудя, а також назвав їх "ла*ном". Суханов заявив, що Ксенія "танцює" під дудку президента рф, а Юрій займається м'якою пропагандою, висвітлюючи на своєму YouTube-каналі нібито "правду" про війну в Україні.

"Я не вірю їм. Собчак це взагалі лялька путіна і кремля. На ній потрібно хрест поставити. Дудь представник лагідної пропаганди", - сказав Суханов.

Суханов і Дьомін, скріншот з відео
Суханов і Дьомін, скріншот з відео

Більше того, на його думку, вони не визнають Україну незалежною європейською країною, тому назвати їх опозиційними журналістами не можна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Суханов заявив, що вони не поважають Україну настільки "щоб це відчувалося на кінчиках пальців". Телеведучий згадав і інших особистостей, які нібито протистоять путіну.

"Ні Навальному, ні Каспарову, ні Ходорковському. Я їм нікому не вірю, тому що кожен з них – це хвора імперськість", - підсумував Суханов.

Нагадаємо, ведучий шоу "Говорить Україна" Олексій Суханов про відсутність серця у людей: "У неї нічого немає"

Як повідомляв Знай.uа, Олексій Суханов показав, що лікує душу, і наповнює її смислами

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Суханов дав "ляща" Тіні Канделакі за брудний язик і наклеп: "Піхва рашистська"