Український виконавець і телеведучий Коля Серга з перших днів повномасштабного вторгнення окупантів вступив до лав тероборони в рідній Одесі, а також чітко заявив про свою громадянську позицію.

В інтерв'ю ведучому Даніелю Салему в шоу "Зірковий шлях" артист розповів багато всього цікавого, а також не зміг обійти стороною тему про росіян. А точніше, назвав, у чому їх головна відмінність від українців.

Салем і Серга, скріншот з відео
Салем і Серга, скріншот з відео

Коля Серга згадав відому всім казку про Івана-Дурника, який довгі роки чекав біля моря погоди. Артист заявив, що так і всі росіяни застигли у вічному очікуванні, в надії, що їм все звалиться з неба.

"Росію завжди щось чекає. Кожного росіянина щось чекає, бо вони виховані казкою про Івана-дурника, який 33 роки лежав на печі і його щось чекало. Він встав, його там чекало, і там чекало, нічого не треба було робити", - сказав Серга.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А ось жителям України, за його словами, всього потрібно домагатися самим. Тим більше захищати свої землі, культуру і не допускати вбивств співвітчизників. А якщо ми хоч на мить опустимо руки, "русский мир" все ж настане.

"Україну нічого не чекає, все потрібно прогризати самій. Як тільки ми розслабимо булки і начем чогось чекати... Нічого не дочекаємося, Росію дочекаємося", - заявив артист.

Нагадаємо, "По ходу я в ЗСУ": ведучий "Орел і Решка" Коля Серга розповів, як пішов на фронт і висловився про Регіну Тодоренко

Як повідомляв Знай.uа, Сергій Жадан порівняв російських окупантів з сусідами-п'яницями по комуналці: "Громлять посуд"

Також портал Знай.uа писав, що Коля Серга, який служить у лавах ЗСУ висміяв часті розмови Макрона і путіна: "Зай, клади трубку"