Українська акторка і співачка Каріна Аввакумова (Гаврилюк) набула широкої популярності завдяки участі в серіалі "Київ вдень і вночі". Зараз дівчина активно розвиває свій аккаунт в Instagram і займається вихованням сина. За її життям у соцмережі стежить близько 320 тисяч осіб.

Каріна Гаврилюк порадувала фанатів фрагментом своєї нової, патріотичної і дуже чуттєвої пісні. Дівчина сама написала текст українською мовою, але музичного супроводу поки що не дала почути. У пісні є слова про незламну, сильну і вільну Україну.

"Маленький анонс моєї авторської пісні ❤️", - написала Карина.

Скріншот з Instagram, Карина Гаврилюк
Скріншот з Instagram, Карина Гаврилюк

Дату прем'єри треку артистка також не назвала, але судячи з позитивних і захоплених реакцій, шанувальники дуже чекають цього дня.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Коментарі - instagram.com/krohael/
Коментарі - instagram.com/krohael/

Коментарі - instagram.com/krohael/
Коментарі - instagram.com/krohael/

Варто відзначити, що Гаврилюк повністю занурилася в материнство і останнім часом практично не проявляє себе в творчому плані. Але, можливо, саме ця пісня стане її черговим проривом.

Нагадаэмо, простий суп з червоної сочевиці від вагітної зірки "Київ вдень і вночі" Вікторії Маремухи: всього 5 інгредієнтів

Як повідомляв Знай.uа, Олі Поляковій довелося викреслити з життя всіх друзів через війну: "У людей в голові телевізор з купою г*вна"

Також портал Знай.uа писав, що Юлія Саніна з The Hardkiss об'єднається з легендарною Metallica, але без зброї в руках: "Рідні очі"