Український шоумен і телеведучий Олександр Педан об'єднався з Вадимом Мічковським, який більше відомий, як Дядя Жора, заради благої справи. Про це зірки розповіли на своїх сторінках в соцмережі instagram.

Александ Педан розповів, що за час поки в країні йде війна, було зроблено багато добрих справ, зокрема він займався волонтерством, допомагав переселенцям і захисникам України.

Олександр Педан, скріншот
Олександр Педан, скріншот

"За майже 4 місяці війни об'їздили 10 районних містечок, зустрічалися з дітками, тимчасово переселеними, волонтерили, збирали кошти на ЗСУ, проводили благодійні заходи", - поділився телеведучий.

Так, зараз Олександр Педан об'єднався з дядьком Жорою, щоб допомогти найменшим українцям. Вони вирішили допомогти оновити обладнання в одній з лікарень, де виходжують дітей, народжених від 500 грамів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"І ось пора допомогти найменшим - діткам. Ми дізналися, що в Хмельницькому перинатальному обласному центрі в реанімації, що виходжує діточок від 500 грамів, дуже застаріле обладнання, яке потрібно якомога швидше оновити. Нам сказали, що якби не війна, то цього року його точно замінили б, але ви розумієте, що зараз ситуація не на користь дитячої реанімації", - зазначив Олександр Педан.

Зірки закликали українців також приєднається і по можливості допомогти донатом.

Раніше Знай писав, Надя Дорофєєва з Дурнєвим про розчарування нареченої і казуси в співочій кар'єрі: "Ми з Позитивом..."

Також наш портал повідомляв, суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська спробувала як раніше розслабитися в барі: "З похорону на дискотеку".

Крім того, ми писали, Влад Яма готовий працювати руками і з голим торсом за великі гроші, поки війна: "Дорого, дуже".