Українська ведуча телеканалу 1+1 Стася Ровінська, яка є донькою тієї самої Сніжани Єгорової, що підтримує путіна, активно розповідає в Instagram про своє нове життя в США.

Як відомо, Ровінська з чоловіком і трьома дітьми переїхала до США і планує прожити там декілька років. Зараз дівчина облаштовується, освоюється і не забуває про все розповідати шанувальникам.

Стася Ровінська, фото з Instagram
Стася Ровінська, фото з Instagram

Телеведуча відповіла на питання про те, чи дорого жити в Америці і порівняла розцінки з Україною. Ровінська повідомила, що різниця дійсно відчутна. Але все залежить від обраного для проживання району. Дівчина з сім'єю оселилася не в найпрестижнішому, тому ціни на ті ж продукти набагато нижче.

Скріншот з Insta Stories, Стася Ровінська
Скріншот з Insta Stories, Стася Ровінська

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також донька Єгорової заявила, що в Америці не вистачає українського сервісу. Це стосується оформлення документів. Там все роблять дуже повільно і в друкованому вигляді, тому їм дуже не вистачає тих технологій, того ж додатка "Дія", як у нас.

"Реновації, все дуже застаріло", - написала дівчина.

Скріншот з Insta Stories, Стася Ровінська
Скріншот з Insta Stories, Стася Ровінська

Раніше ми писали про те, що Антін Мухарський розповів про стосунки з колишньою дружиною - скандальною Сніжаною Єгоровою: "Я вже випив свою чашу"

Як повідомляв Знай.uа, донька Сніжани Єгорової, яка підтримала Путіна, "відреклася" від матері: "Відчуваю сором"

Також портал Знай.uа писав, там були діти: донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська показала ще один прояв цинічності окупантів