Відомий український письменник і лідер гурту "Жадан і Собаки" Сергій Жадан розповів про свої утіхи під час війни. Що заспокоює музиканта, він поділився на своїй сторінці в instagram.

Сергій Жадан зізнався, що за час поки в Україні йде повномасштабна війна він переглянув ставлення до соцмереж. Він зазначив, що періодично вдивляється в кожен залишений лайк, шукаючи очима друзів і знайомих, з якими не може зв'язатися, оскільки вони залишаються на тимчасово окупованих територіях.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

Музикант зізнався, що це дозволяє йому заспокоїться і змушує вірити, що у друзів є доступ до мережі, а значить все не так погано, як могло б бути. Втім, він додав, що поки відстежує друзів тільки так, а дзвонити не вирішується, адже це створює певну небезпеку для людини, яка перебуває в окупації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Зловив себе нещодавно на думці, що уважно переглядаю лайки і репости під власними постами. Не те щоб все було так погано. Просто є певна кількість друзів, які зараз знаходяться на Сході або півдні, і дзвонити яким іноді просто не наважуєшся – ну, щоб банально не відлякати від них удачу. А бачиш їх сердечка в неті - і на душі стає спокійніше: якщо у людини на передовій є доступ до соціальних мереж, значить, все більш-менш, може бути, не треба його турбувати. Такі прості, але важливі втіхи часів війни", - поділився музикант.

Раніше Знай писав, Надя Дорофєєва з Дурнєвим про розчарування нареченої і казуси в співочій кар'єрі: "Ми з Позитивом..."

Також наш портал повідомляв, суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська спробувала як раніше розслабитися в барі: "З похорону на дискотеку".

Крім того, ми писали, Влад Яма готовий працювати руками і з голим торсом за великі гроші, поки війна: "Дорого, дуже".