Американський актор і колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 22 мільйонів чоловік.

З самого початку повномасштабної війни, розпочатої рашистами проти України, чоловік підтримує наш народ і говорить про цей конфлікт на весь світ, пояснюючи жителям країни-агресора, що їх держава їм бреше.

Арнольд Шварценеггер. Фото: скрін youtube
Арнольд Шварценеггер. Фото: скрін youtube

Зовсім недавно він заявив, що Європа винна у фінансуванні війни проти нашої країни. Він навіть навів невелику статистику - по Україні було запущено 1300 ракет в перші два місяці - їх вартість становить близько 8 мільярдів євро. Тоді як Європа заплатила росіянам 44 млрд за енергоносії.

"Ми повинні зробити все, щоб позбутися нашої залежності від викопного палива", - зазначив Арні.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Зараз же він в Stories опублікував фото-звіт об'єднаних українців, які заявили про чергову відправку того чи іншого.

"Відвантажили купу витратних матеріалів на військовий госпіталь. Допоміг у цьому @schwarzenegger", - йдеться в повідомленні без перекладу на англійську мову.

Арнольд Шварценеггер, скріншот: Instagram Stories
Арнольд Шварценеггер, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, "Він був як машина": "Термінатор" з мачете рубав незнайомця в переповненому поїзді метро

Як повідомляв "Знай.ua", Арнольд Шварценеггер згадав, як поважав росіян, але з війною в Україні змінив думку: "Вам брешуть"

Знай.ua писав, "Став винуватцем": Арнольд Шварценеггер мало не відправив бідну жінку на той світ