Ксенія Мішина показала як Польща нагадує Україну

Враженнями вона поділилась у сторіс в Іnstagram.

Ксенія Мішина, кадр з відео
Ксенія Мішина, кадр з відео

Зірка проєкту "Холостячка" через війну разом з сином виїхала за кордон. Як вона зізналась, в неї там була робота. Деякий час вона з Платоном мешкала в Бельгії та навіть показала кадри нового проєкту.

Проте зірка знову вирушила у дорогу. Не так давно вона приїхала до Польщі. Варшава вразила Ксенію. В центрі міста будинки, зелень, прапори України та автодороги нагадали їй Україну. Зірка не втрималась та зняла відео, яке підписала так:

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

" У Польщі затишно та за відчуттям дуже нагадає Україну, все ж таки відчувається наше сусідство! Наше гарне, добре сусідство."

Коментар. Фото: скрин  instagram
Коментар. Фото: скрин instagram

Також Мішина зізналася, що після того, як Польща багато в чому допомогла Україні, вона подивилася на неї зовсім по іншому, її переповнила енергія вдячності.

Коментар. Фото скрин instagram
Коментар. Фото скрин instagram

Ксенія не уточнила, чи залишиться вона у Польщі або, можливо має намір повернутися в Україну.Можливо у наступних публікаціях Мішина поділиться своїми планами з шанувальниками.

Раніше ми писали, Олександр Елерт з "Холостячки" показав, кого возить поруч замість Ксенії Мішиної: прожили разом більше 20 років.

Раніше ми писали, що колишній Ксенії Мішиної Олексій Тригубенко нарешті показав свою майбутню дружину: "За два дні..."

До слова, "Життя здається нас тут переграло": "холостячка" Ксенія Мішина показала пікантний кадр у ванній.