Колишній захисник, а тепер директор футбольного клубу "Шахтар" Даріо Срна розповів як спілкується з російськими колегами

Про це стало відомо з програми "Зірковий шлях".

Дарійо Срна. Фото: Youtube
Дарійо Срна. Фото: Youtube

40-річний відомий футболіст та директор "Шахтаря"родом з Хорватії, через війну зараз він повернувся на Батьківщину. На питання ведучої, як ставляться хорвати до українців, він відповів, що добре. З його слів, зараз в цій країні перебуває 20 000 біженців.

Ведуча спитала, чи писали йому російські колеги та чи був хейт, він відповів, що писали. Прізвищ він не назвав. Даріо сказав, що вони не підтримують цю війну, а деякі хочуть взагалі виїхати, проте публічно вони не можуть виступити, через те, що можуть опинитися у тюрмі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"В них є хазяїн, який не дозволяє їм жити як вони хочуть", - сказав він

Футболіст зауважив, що в Україні живуть по-іншому, вільно спілкуються, тому він з усіма хоче таку країну.

Також ведуча не обійшла тему спілкування із суперником - футбольним клубом "Динамо." Даріо розповів, що спілкується з паном Суркісом та деякими іншими футболістами. А також він зауважив, що потрібно рухатися далі, готуватися до чемпіонату.

Нагадаємо, УПЛ закінчує сезон 21/22, "Динамо" і "Шахтар" не можуть боротися за перемогу: чого чекати від Єврокубків.

До слова, чемпіонат світу-2022: коли збірна України зіграє з Шотландією у відборі, названа дата.

Раніше ми писали, що капітан київського "Динамо" Сергій Сидорчук став батьком учетверте – "Ласкаво просимо у цей світ, козаче"