У вівторок, 26 квітня УПЛ офіційно оголосила історичне рішення щодо долі сезону 2021/22. У зв'язку з неможливістю завершення сезону через російське вторгнення - чемпіон визначений не буде. Про це йдеться на офіційному сайті Української прем'єр-Ліги.

Клуби української Прем'єр-Ліги прийняли рішення завершити сезон 2021/22, оскільки чемпіонат неможливо дограти через продовження воєнного стану в Україні та активні бойові дії.

ФК "Динамо". Фото: скрін youtube
ФК "Динамо". Фото: скрін youtube

"Клуби української Прем'єр-Ліги підтримали пропозицію завершити vBET Лігу сезону 2021/22 років, оскільки чемпіонат не може бути дограний. Турнірна таблиця VBET ліги сезону 2021/22 років зафіксована станом на 24 лютого 2022 року. Нагородження призерів проводитися не буде. Відповідне рішення передано на затвердження Виконавчим комітетом Української Асоціації футболу", - йдеться в повідомленні на сайті УПЛ.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто відзначити, що дане рішення УПЛ стало історичним, адже раніше жоден сезон не закінчувався достроково без оголошення переможця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Зірка "Динамо" Олександр Караваєв не стримав сліз, заговоривши про воїнів ЗСУ, які захищають наші землі, на солов'їній: "Захищають нашу Землю".

Також наш портал інформував, що Українська паралімпійка продає "золото" Олімпіади-2020 на відновлення Харкова: "Стартова ціна - 10 000 доларів".

Крім того, наш портал інформував, що буде з "Динамо" Київ? Ігор Суркіс і Мірча Луческу обговорили подальшу долю футбольного клубу.