Стала відома офіційна дата матчів плей-офф відбору на Чемпіонат світу у 2022 році. Про це повідомили на сторінці ua_football_ua в соціальній мережі instagram.

Незважаючи на те, що в Україні йде війна, розв'язана Росією, українці не падають духом і йдуть до перемоги, причому перемагати мають намір по всіх фронтах. Так, стало відомо, коли українська збірна з футболу зіграє в матчі плей-офф відбору в ЧС-2022.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Згідно з офіційною інформацією Україна зіграє з Шотландією вже 1 червня. Переможець пари зіграє з Вельсом 5 червня. Сторони боротимуться за право зіграти на Чемпіонаті світу-2022.

"Офіційна дата матчів плей-офф відбору в ЧС-2022. Україна зіграє з Шотландією 1 червня! Переможець пари зіграє з Вельсом 5 червня! Віримо в нашу збірну", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що українські футболісти незважаючи на війну продовжують прославляти Україну і перемагати. Так, напередодні відомо, що київське "Динамо" зіграло матч з найтитулованішим клубом країни, чинним чемпіоном Польщі — "Легією". Українська команда перемогла з рахунком 1: 3.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, анонс і прогноз на матч Юнацької ліги УЄФА, футболісти вийдуть на поле вперше з початку війни: Динамо U-19-Спортинг U-19.

Також наш портал інформував, гравець збірної України Віктор Коваленко втратив друга в рідному Херсоні: "Не повернули навіть тіла для поховання".

Нагадаємо, Жан Беленюк показав новий патріотичний образ, не зміг втриматися: після війни в цьому ходитиме вся країна.