Відома українська гімнастка і учасниця шоу "Танці з зірками" Ганна Різатдінова любить радувати свою віддану аудиторію цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 160 тисяч чоловік.

Ганна Різатдінова дала інтерв'ю шоу "Зірковий шлях" і відверто відповіла на запитання журналістки. Дівчина розповіла, як пережила перший день війни, про спілкування з проросійськими родичами і навіть про порятунок сина. Більш того, вона вперше заговорила про свого обранця.

Анна  Різатдінова, скріншот із відео
Анна Різатдінова, скріншот із відео

Спортсменка зізналася, що довгий час хотіла знайти своє щастя і нарешті це сталося. Як відомо, зараз вона знаходиться в Болгарії у родичів зі своїм чотирирічним сином Ромою, а ось її хлопець залишився в Україні і допомагає ЗСУ.

"Життя мені подарувало хлопця і я сподіваюся, що саме з ним у мене буде пов'язане майбутнє", - заявила дівчина.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Різатдінова сказала, що вони перебувають у відносинах вже цілий рік. Познайомилися в соцмережах, а після вже дозріли на зустріч. Анна знала його до особистого спілкування, тому не боялася несподіванок. Більш того, таємничий хлопець допоміг їй відкрити академію гімнастики.

Анна Різатдінова, фото: Instagram
Анна Різатдінова, фото: Instagram

Артистка відразу зрозуміла, що він той самий і навіть повідомила про це мамі. Поки що вона не хоче розголошувати його ім'я, чекає перемоги України. Дівчина також зізналася, що хоче вийти заміж за цю людину.

"Пропозиції ще мені не зробили, але під час війни були такі думки розписатися в Україні", - поділилася Різатдінова.

Раніше ми писали про те, що гімнастка Ганна Різатдінова показала, що путін забрав у всіх дітей України: "Мій хлопчик ріс щасливим"

Як повідомляв Знай.uа, "Плакав і кричав...": Ганна Різатдінова розповіла, як страждає її син під час війни в Україні

Також портал Знай.uа писав, що зырка "Танці з зірками" Ганна Різатдінова похвалилася кільцями перед українками: "Дороги назад немає"