Володимир Дантес - популярний український виконавець, колишній чоловік усіма відомої Наді Дорофєєвої.

Зараз вони, найімовірніше, знаходяться без партнерів. Хоча є думка, що у дівчини, як раз таки, є партнер - Михайло Кацурін, який пішов від дружини до артистки.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Зараз Володимир опублікував кумедне звернення до шанувальників і в соціальній мережі Instagram, і в Twitter.

"Так! Потрібна допомога! Гугл не допомагає. Хто знає? На балконі побудувала сім'я голубів гніздо і не розумію як заходити до них в будинок", - написав він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Щоб довести серйозність своїх намірів-Дантес поділився заявкою в Google - там він запитав, як зрозуміти, що голуб злий. У коментарях йому відразу ж кинули кілька корисних варіантів, щоб розібратися з цією ситуацією.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

"Щоб розуміти, як зайти в хату, потрібно зберігати спокій і дотримуватися норм поведінки при вході в будь-який будинок. Насамперед необхідно привітатися, при цьому, не починаючи довгих розповідей. Якщо кинуть вам рушник під ноги, то не піднімайте і не переступайте", "Зайди з дзеркалом великим, ну просто цікаво шо буде", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Вова Дантес засумнівався в адекватності світу через нейтралітет до Росії: "Якесь кінчене"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва навчила українців, як потрібно жити, замерзаючи від холоду без Дантеса поруч: "Завдання - вижити"

Знай.ua писав, Вова Дантес розповів, що зробив вперше за три місяці: "В шоці від емоцій"