Багато відомих російських знавців, які раніше із задоволенням їздили в Україну, заробляли тут гроші і мали фанатів, з початку повномасштабного військового вторгнення hосії в Україну заробили амнезію.

Зараз вони щосили сурмлять про містичних нацистів і бандерівців, підтримують режим gутіна і вбивства українців та інше.

Відзначилися в цій гнилій справі і Сергій Лазарєв, і Микола Басков...

Мовчання Філіпа Кіркорова теж стало болючим, адже артист грав у мюзиклах, які українці обожнювали і співав пісні, якими заслуховувалися.

Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube
Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На одній з тікток сторінок музичного напрямку українці згадали і те, як гарно колишній Алли Пугачової співав українською мовою. Прикладом послужила пісня в дуеті з Наталією Могилевською 2006 року "Я скажу тобі Вау".

У коментарях до ролика українці висловили свою думку з цього приводу:

"Як у нього голос розкривається, коли він співає українською. Все-таки українська мова - солов'їна, співуча","А пісня то хфайна була", "Філя часто тусив у нас", "Це ніби була зовсім інша країна, наївне дитинство", "Про тебе скажуть красива, про мене шо не всі вдома", "Він же і з Зеленським дружив, в скількох фільмах "Студії 95" знімався і на концертах бував","Згадайте всі ці мюзикли новорічні"...

@wikimuz_ua

#натальямогилевская #филиппкиркоров #яскажутобівау #дует

♬ оригінальний звук - Українська Музика

Нагадаємо, що обурені віряни зірвали концерт Філіпа Кіркорова - влаштував танці на хресті.

Раніше ми повідомляли, що співачка Ірина Білик розповіла про свою дружбу з Філіпом Кіркоровим.