Дружина київського мера Віталія Кличка Наталія від початку широкомасштабного вторгнення росії 24 лютого намагається допомагати Україні, влаштовуючи благодійні акції та всіляко підтримуючи своїх земляків.

Про свою діяльність Наталія Кличко розповідає на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм. Цього разу дружина мера української столиці відволіклася від справ, знайшовши те, що її втішило у такий непростий час.

На новій фотографії Наталія Кличко позує на фоні сонячного променя. І попри те, що у цьому немає нічого особливого, так здається лише на перший погляд. Адже, на її думку, навіть такий маленький момент може принести чималу радість.

Наталія Кличко, фото: instagram.com/natalia_klitschko_official
Наталія Кличко, фото: instagram.com/natalia_klitschko_official

То ж Наталія Кличко радить українцям попри нелегкі для нас усіх часи продовжувати насолоджуватися простими речами, а також якомога частіше дивитися на життя очима дитини.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Промінь сонця на моїй долоні. Здавалося б, нічого особливого - але раптом на душі стало так радісно і тепло. Не припиняйте насолоджуватися простими речами, частіше дивіться на життя очима Дитини 💗", - йдеться у повідомленні. Наталія Кличко

Нагадаємо, дружина Віталія Кличка Наталія одягла вишукану сукню, щоб повідомити про важливу подію: "Час покинути"

Також ми писали, дружина Віталія Кличка Наталія дістала кругленьку суму для допомоги Батьківщині: "Не байдужа доля України"

Нагадаємо, дружина Віталія Кличка Наталія показала, що допоможе їй зібрати гроші для народу України: "Війна вирує"