Українська співачка заспівала просто неба для українців, які живуть в Ірпені

Про це вона розповіла в сторіс соціальної мережі Іnstagram.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtube

У коментарях до відео MamaRika розповіла про ситуацію, яка склалася в Ірпені після того, як в ньому побували російські окупанти.

"У деяких квартирах продовжують жити люди. Сьогодні особисто з ними познайомилася – провели "екскурсію" руїнами. Вони фантастичні – усміхаються і вірять у краще. А головне – потребують нашої допомоги для відбудови своїх домівок", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Варто зауважити, що Ірпеня MamaRika приїхала в рамках проєкту, який створений з метою привернути увагу та розповісти про жахи, які довелося пережити українцям через агресію росіян. Виконавиця своїми піснями торкається душ слухачів.

А нова її пісня "Сину" стала криком душі українських матерів.

"Українська жінка зараз- це символ сили та любові у всьому світі! Кожна з нас подолала страшний та важкий шлях, щоб врятувати свою дитину.Я ніколи не забуду те, як пригортала свого сина Давіда до грудей,коли над нашим будинком пролітали ракети.", - сказала співачка.

Один зі своїх виступив співачка підписала:

"Кожне слово попадає прямо в серце"

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, співачка MamaRika нарешті розтанула в обіймах коханого, розчуливши шанувальників: "Ти мій..."

До слова, "Балада про мальви": MamaRika довела українців до сліз.

Раніше ми писали, що після довгого мовчання Світлана Лобода приїхала в Ірпінь і на власні очі побачила "руськй мір".