Українка Світлана Лобода приїхала подивитися що стало з її рідним містом Ірпінь після окупації "руськім міром"

Відео побаченого вона показала в сторіс Іnstagram.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Як відомо, коли почалась війна співачка виступала з концертами в Росії. Потім вона припинила виступи, а не так давно вона вирішила відновити концертну діяльність та повідомила шанувальникам, що половину зароблених коштів вона буде віддавати на відновлення її рідного міста Ірпеня.

Світлана Лобода. Фото: скрин сторіс
Світлана Лобода. Фото: скрин сторіс

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На днях Світлана вирішила відвідати Україну та приїхала подивитися на рідне місто після окупації. По її обличчю видно, що побачене жахнуло зірку. Вона побачила підірваний міст та зруйноване місто. На автомобілі вона проїхалась вулицями рідного міста та прокоментувала побачене:

"Потроху містяни повертаються до дому. Живуть в руїнах, розбитих будинках, багато живуть в селищних містечках, ті люди, які повністю залишись без житла. Я не знаю, що повинно відбутися, щоб ці люди пробачили те, що відбувалось тут в ці три місяці."

Варто зазначити, що попри критику її виступів у РФ, шанувальники підтримали прагнення зірки допомогти рідному місту та зауважили, краще пізніше, ніж ніколи.

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус...".

Раніше ми писали, що Світлана Лобода показала "біженця" Івана Дорна, який лякається від швидкої допомоги: "Я плачу".

До слова, "Двояке відчуття": дружина продюсера "Кварталу 95" Анна Саліванчук не вірить Світлані Лободі.