Відомий український гумористичний актор, член колективу "V. I. P. Тернопіль" Тарас Стадницький жартома відреагував на приїзд в Україну канцлера Німеччини Олафа Шольца, президента Франції Еммануеля Макрона та прем'єр-міністра Італії Маріо Драгі.

У новому пості на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук Тарас Стадницький висміяв високопоставленого гостя - канцлера Німеччини Олафа Шольца. Останній прославився тим, що не сильно спішить ні допомагати Україні у протистоянні з агресором, ні обривати зв'язки з кровожерливою росією.

То ж Тарас Стадницький вирішив поглумитися над ним сповна і відплатити тією ж монетою.

Олаф Шольц, фото: скріншот з відео
Олаф Шольц, фото: скріншот з відео

Гумористичний актор написав жартівливий пост про те, як, на його думку, мала б зустріти Олафа Шольца Укрзалізниця, зважаючи на його позицію стосовно війни в Україні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Хотілось би, щоб провідниця Укрзалізниці давала Шольцу постіль так само як Німеччина нам гаубиці. Кінець кінцем принесла, а постіль - волога. І коли він вже нарешті встелився, трошки висушив її своїм тілом і тільки почав дрімати - розбудила його своїм громовим "Здаєм постєльки, через дві години Київ!!!", - йдеться у повідомленні. Тарас Стадницький

Нагадаємо, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" зізнався, до чого змусив його брат, щоб "освіжити" голову: "Витягнув мене..."

Також ми писали, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" не зміг показати своїх доньок у День захисту дітей: "Якби не ЗСУ, невідомо, чи був би..."

Нагадаємо, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" "обвалив" курс біткойна й ціну на нафту: "Ми не розмінюємося на дрібниці"