Донька Ніна Матвієнко Тоня показала які зміни відбулись з нею в Англії

Світлину співачка оприлюднила в сторіс Іnstagram.

Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube
Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube

Як відомо, через війну Тоня Матвієнко разом з дітьми вихала за кордон. Спочатку вона поїхала до Португалії, а потім переїхала до мами в Німеччину. А тепер стало відомо, що співачка живе в Англії. А дочка Арсена та Тоні Ніна має 1 вересня піти до 1 класу в цій країні.

Співачка не склала в руки, вона бере участь у благодійних концертах, розповідає за кордоном правду про події, які відбуваються в Україні. А не так давно вона з чоловіком відсвяткувала річницю весілля - 5 років. З цієї нагоди вона розмістила фото урочистої події в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

А нещодавно вона зробила фото, на якому одягнена в народну стилі з шикарним намистом. На її обличчі мінісусу макіяжу, проте видно, що співачка гарно та свіжо виглядає. Позує на фото поруч зі студенткою КПІ. А також на вона засняла чудові краєвиди Англії, мабуть це дорога до її дому.

Тоня Матвієнко. Фото: скрин відео
Тоня Матвієнко. Фото: скрин відео

До слова, Тоня Матвиенко празднует с Арсеном Мирзояном 5 лет, пока за ними смотрит "пропавший" Олег Винник: "Мои дорогие".

Раніше ми писали, що Антоніна Матвієнко показала, що дочка Арсена Мірзояна відіслала Героям України: "Молимося за вас".

Раніше ми писали, що Ніна Матвієнко не стримала сліз від теплої зустрічі з донькою Тонею і онучками, стоячи на пероні вокзалу: "Емоції переповнювали"