Антоніна Матвієнко похвалилася, що створила для Героїв України її молодша дочка

Про це співачка розповіла на сторінці в Іnstagram.

Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube
Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube

Як відомо, Антоніна Матвієнко разом з молодшою дочкою зараз перебуває за кордоном. Зірка показала участь маленької Ніни у проєкті "Малюнок Герою". Через те, що вони зараз не в Україні, вони вирішили показати все у відео.

"Взяли участь у проєкті Малюнок Герою! Ніночка дуже старалася намалювати красиво і мріє, що її малюнок стане справжнім оберегом для військовослужбовця!" - підписала запис Антоніна.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На малюнку маленька дівчинка намалювала прапор України, сердечко, квіточку, веселку на дереві та себе та написала:

"Слава збройним силам України."

Варто зазначити, що сердечко, веселку та квіточку Ніна намалювала у жовто-синіх кольорах. Потім цей малюнок дівчата відправлять на конкурс до Києва.

Антоніна Матвієнко та маленька Ніна побажали українським Героям сили та перемоги та додали:

"Молимося за вас, наших Героїв"

Також вони закликали всіх охочих долучитися про проєкту.

"Приєднуйтесь з дітками! Це така класна можливість підтримати наших сміливих Героїв, висловити їм подяку. Щоб вони там, на фронті, знали що про них пам‘ятають та вірять в їхню силу", - написано у повідомленні.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко відповіла на чутки про розставання з Арсеном Мірзояном: "Чоловіка не бачу".

Раніше ми писали, що співачка Тоня Матвієнко розплакалася під час інтерв'ю через Арсена Мірзояна: "Краще б ти не приїжджав".

Раніше ми писали, що зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян розповів, як його мама захищає ЗСУ в Запоріжжі: "Я на сітках"