Відома співачка не втрималась та разом з шанувальниками заспівала в залі аеропорту

Відео події Ірина поділилася на сторінці в соціальній мережі Іnstagram.

Ірина Федишин. Фото: скрин відео
Ірина Федишин. Фото: скрин відео

Відома співачка не втомлюється подорожувати з благодійними концертами. Переїхавши з Іспанії Гібралтар, співачка поїхала разом з Євгеном Хмарою в Італію. Після того вони поїхали до Чехії, де теж відбувся дуже чуттєвий концерт. Кадрами виступів Ірина поділилась у сторіс на своїй сторінці.

Співачка продовжує свій європейський тур та показала як її зустрічали в аеропорту Малага, Іспанія. шанувальники прийшли з прапорами України. Розчулена співачка разом з ними суттєво виконала гімн України.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Публікація підписана так:

"Ірина Федишин - Гімн України «Ще не вмерла Україна» 🇺🇦 Європейський тур для збору коштів ЗСУ (аеропот Малага, Іспанія 🇪🇸)"

У коментарях шанувальники написали співачці:

"Чуттєво🥺💙💛 Все буде Україна !🇺🇦😍"

"Україна понад усе ❤️ Дякую за щирість"

"мамамалесенькі долонькі 🎤🎤🎤🥰🥰🥰🎤🤫🤫🤫😍😍😍"

Нагадаємо, боса та розпечена: Ірина Федишин заспівала на дорозі, у фанатів дух перехопило.

До слова, Ірина Федишин влаштувала романтичні посиденьки з красенем, поки немає поруч чоловіка: "Встигли між концертами".

Раніше ми писали, що "Нічого собі": співачка Ірина Федишин проїхалась на автівці злітною смугою Гібралтару.