Відома українська співачка Ірина Федишин показала, як насолоджується розкішними видами в перервах між благодійними концертами. Захоплюючими кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин з перших днів російського вторгнення активно допомагає бійцям на передовій. Вона неодноразово передавала їм необхідну амуніцію, а також автомобілі. На даний момент зірка знаходиться в благодійному турі, всі кошти з якого також направить на підтримку ЗСУ.

Ірина Федишин. Фото: Instagram
Ірина Федишин. Фото: Instagram

Так, Ірина Федишин показала, як коротає час між виступами. На відео вона милується пейзажами Гібралтарської протоки разом з талановитим піаністом Євгеном хмарою, який також бере участь у благодійному турі. Він акомпанує зірці на мелодиці, а вона виконує пісню. Обстановка вийшла дуже романтичною і милою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Де Середземне море з'єднується з Атлантичним океаном, де закінчується Європа і через 14 км починається Африка, Місце про який вивчають на уроках географії – Гібралтарську протоку. Між концертами встигли побачити цю захоплюючу красу своїми очима", - поділилася співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Саліванчук розповіла про безперервні сварки з чоловіком: "Все, розлучаємося".

Також наш портал повідомляв, онкохвора Анастасія Заворотнюк ще до пухлини мозку збиралася в Маріуполь: тепер його немає.

Крім того, наш портал писав, Сергій Жадан вирушив на передову і ледь не потрапив під ворожий обстріл: "Повертається трохи побитий".