Журналістка та телеведуча постала перед труднощами рятуючись від війни

Про це вона розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Раміна та Слава Дьомін. Фото: скрин відео
Раміна та Слава Дьомін. Фото: скрин відео

Журналіст, авторка й ведуча програми "Ходят слухи" та фіналістка 5 сезону шоу "Холостяк" Раміна Есхакзай рятуючись від війни з п'ятьма собаками поїхала до Австрії в Відень. Як вона розповіла, там вона вийняла найдорожчу у своєму житті житло за 2300 євро та ще 200 євро платила за прибирання. Прожила вона в ній місяць.

Одного разу вона зайшла в перукарню, щоб підрівняти кінчики волосся, там вона зустріла дівчину, яка її впізнала. Вона сказала Раміні, що бачила її інтерв'ю з російським політиком, опозиціонером та громадським діячем Максимом Кацем та підписалася на канал Раміни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також дівчина розповіла, що вона бурятка та родом з Росії. Виїхала вона до Австрії 8 років назад та дуже переживає через події в Україні. Вона сказала:

"Таким людям як ви тут не допоможуть, тому що знають, що у вас і так все нормально. Ви прорветесь".

Потім дівчина запропонувала Раміні на два місяці безкоштовно надати житло разом з п'ятьма собаками. Ведучу приголомшила така пропозиція.

"Ти українка з п'ятьма собаками живеш зараз в Австрії у Відні у бурятки?", - перепитав ведучий.

Раміна відповіла, що так.

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна поскаржилася на труднощі в роботі: "Якби не препарат.."

До слова, зірка "Холостяка" Раміна Есхакзай показала нового обранця: купив номер і закохався.

Раніше ми писали, колишня Козловського Раміна зізналася в романах з відомими чоловіками, побувавши у в'язниці: "Рецидивісти".