Відома співачка Надя Дорофєєва покрутилася перед камерою у крихітному сарафанчику, під популярний трек, наспівуючи його.

Чарівний літній образ Наді Дорофєєвої причарував шанувальників співачки на TikTok, де вона станцювала під трек, який набирає шалену популярність в Україні та за її межами.

Надя Дoрофєєва. Фото: скриншот TikTok
Надя Дoрофєєва. Фото: скриншот TikTok

Пісня "Несмачний мед", яку заспівала Надя напіванглійською, напівукраїнською. Надя підспівує:

It’s not my fault that every time you’re feeling so bad Ти вибачай, не зміг тобі купити букет квітів в подарунок, сподівався хоча б на поцілунок

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Дівчина ніби підказує хлопцям, як потрібно перепрошувати у коханих. Надя звабливо рухає плечиком, та складає губки в поцілунок.

Надя Дoрофєєва. Фото: скриншот TikTok
Надя Дoрофєєва. Фото: скриншот TikTok

Дівчина вважає, що пісня просто вогонь, що й написала у коментарі до відео: "Яка пісня - вогонь".

Надя Дoрофєєва. Фото: скриншот TikTok
Надя Дoрофєєва. Фото: скриншот TikTok

У коментарях, шанувальники зізналися, що обожнюють Надя, та чекають україномовний альбом від неї, також подякували співачці за її тендітну чарівність, яка додає позитиву до настрою.

"Чекаємо на україномовний альбом", "Чуєте, мене ця пісня вже починає бісити, тому що вона усюди. Скажіть що я не одна така пліз", "Як там просувається робота з україномовним альбомом? Ми його дуже сильно чекаємо", "Яка ти неймовірна", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

@nadyadorofeeva

Яка пісня 🔥

♬ оригинальный звук - TO ETERNITY

Нагадаємо, раніше ми писали, що у квартиру ексчоловіка Дорофєєвої Володимира Дантеса увірвалися "бандити", співак в паніці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Надя Дорофєєва привідкрила свої груди з посмішкою на обличчі - Дантесу таке більше не світить.

Також "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва навчила українців, як потрібно жити, замерзаючи від холоду без Дантеса поруч.