Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, яка часто радує шанувальників якими-небудь фото і відео в Instagram, де за її життям стежать дуже багато людей - більше 5,3 мільйонів користувачів.

Зовсім недавно вона в колаборації з Артемом Пивоваровим випустила потужну пісню під назвою "Думи". Кліп на цю композицію подивилися вже 3 млн разів, за що Дорофєєва і опублікувала новий знімок.

Надя Дорофєєва. Фото: cкриншот YouTube
Надя Дорофєєва. Фото: cкриншот YouTube

"Ваші коментарі під кліпом "Думи" змушують мене посміхатися частіше! Дякую за активність", - зазначає Надя Дорофєєва.

На знімку вона постала біля ліжка з білим простирадлом. Дівчина в сукні з досить глибоким декольте, з невеликою дірочкою біля грудей. Руками Надя Дорофєєва злегка стиснула бюст, щоб він здавався пишніше, ніж розігріла фанатів. Якщо подивитися на її личко, Надя злегка прикусила нижню губу в усмішці.
"Щоранку пробіжка починається з вашої пісні, це неймовірно мотивуюча пісня. Натхнення вам обом!", "Так природно посміхаєшся", "Продовжуй українською! Вона тобі підходить", "А твоя посмішка змушує посміхатися нас", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва навчила українців, як потрібно жити, замерзаючи від холоду без Дантеса поруч: "Завдання-вижити"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва з Дурнєвим про розчарування нареченої і казуси в співочій кар'єрі: "Ми з Позитивом..."

Знай.ua писав, ексдружина потенційного коханця Наді Дорофєєвої підтвердила, що Міша Кацурін зрадив їй: "Обіцяла не п*здострадати"