Улюблена "холостячка" та акторка Ксенія Мішина святкує свій день народження

Про цю подію вона повідомила на сторінці в Іnstagram.

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

Зірка повідомила, що 18 червня їй виповнилося 33 роки.

Варто зауважити, що для людини велику значимість має вік саме 33 роки. Навіть якщо він не зараховує себе ні до однієї з релігій, його життєві віхи незмінно перегукуються з тим чи іншим фактом з життя Спасителя.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Особливо яскраво досягнення певного віку виражається в символізмі. А саме, коли людині виповнюється 33 роки, цей рубіж беззастережно називають віком Ісуса Христа.

Зірка написала:

"За те, що подарував мені досвід народитися жінкою, за те, що дозволив випробувати те, як б'ється серце малюка в утробі, за всі метелики в животі, які я відчувала в житті, за всі страхи аж до непритомності перед сценою чи іспитами, за все : "мама", "люблю" і навіть за всі "прощай""

Мішина відмітила, що сьогодні їй 33 і я обрала святкувати життя. Ми не маємо права не святкувати, після того, як Творець показав нам, як близько ходять життя і смерть насправді. Адже якщо можна робити вибір і у нас є вільна воля, значить ми можемо вибрати цінувати те, що є, радіти кожному моменту життя, якщо навіть це здається безумством, резюмувала Ксенія.

"І поки у мене є цей вибір, я вирішую ризикнути і повністю розчинитись саме в цьому моменті!", - написала Ксенія.

Нагадаємо, зірка "Холостячки" Ксенія Мішина присоромила Еллерта за вічне бажання пригубити: "Сьогодні не хочу бухати".

До слова, "Холостячка" Ксенія Мішина показала, які фокуси влаштовує її чоловік у ванній: "Ви знали такий прикол?"

Раніше ми писали, що Ксенія Мішина розповіла про панічні атаки і нервові зриви: "Потрібно працювати з фахівцями"