Українська актриса, зірка романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина вирішила поговорити з шанувальниками про ментальне здоров'я в умовах війни. Важливу тему вона підняла в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина активно веде свою сторінку в соцмережах, де не тільки ділиться фото або відео з життя або професійної діяльності, а й дає корисні поради шанувальникам.

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

Так, цього разу вона вирішила поговорити про нервові зриви, панічні атаки і стрес, який переслідує багатьох українців у зв'язку з війною. Ксенія Мішина зазначила, що ментальне здоров'я не слід відставляти на другий план і при наявності проблем слід відразу ж звертатися до психологів.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Друзі, Привіт. Сьогодні хочу знову підняти тему ментального здоров'я, оскільки знаю, що багато людей відчувають зараз тривогу, панічні атаки і нервові зриви. Над цим потрібно і можна працювати з фахівцями", - розповіла Ксенія Мішина шанувальникам.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Євген Кошовий розповів, як Володимир Зеленський підтримав всю команду під час війни: "Як востаннє".