Син відомої акторки та "холостячки" не перестає дивувати шанувальників зірки

Ксенія Мішина похвалилася новим талантом сина в сторіс Іnstagram.

Скрін, відео YouTube Мішина
Скрін, відео YouTube Мішина

Через війну зірка разом з сином багато подорожує. Так, вони трохи пожили у Бельгії та приїхали до Польщі. Хлопчик не перестає дивувати підписників своїми талантами. Він вміє добре їздити на велосипеді, а ще Мішина навчила його декламувати вірші.

Де зараз перебуває Ксенія, вона не уточнила, проте їй дуже сподобалась Польща. Вона зазначила, що ця країна дуже схожа на Україну, вона там майже вдома. Також Мішина зізналася, що після того, як Польща багато в чому допомогла Україні, вона подивилася на неї зовсім по іншому, її переповнила енергія вдячності.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

На відео маленькій Платон у ванній показує фокус з водою. Хлопець набрав у склянку трохи води, накрив його зверху пакетом та перегорнув й поставив на край. Потім обмежено вийняв пакет, а вода лишилась у перегорнутій склянці.

""и чарівник, давай. Ви знали такий прикол? Я -ні, клас", - прокоментувала відео зірка.

Сторіс. фото: скриншот відео
Сторіс. фото: скриншот відео

Нагадаємо, "Нагадує Україну": "холостячка" Ксенія Мішина опинилась майже вдома.

До слова, Ксенія Мішина розповіла про панічні атаки і нервові зриви: "Потрібно працювати з фахівцями".

Раніше ми писали, що Олександр Елерт з "Холостячки" показав, кого возить поруч замість Ксенії Мішиної: прожили разом більше 20 років