В соціальній мережі несподівано з'явилось дуже ніжне та красиве фото співачки Тіни Кароль

Світлину опублікували в фан-акаунті Іnstagram.

Тіна Кароль, фото Знай.uа
Тіна Кароль, фото Знай.uа

Війна внесла зміни в звичний ритм життя українців. Багато хто перестав помічати красу, яка навколо, стало не до того. Проте життя триває та неможливо постійно перебувати у напружені, потрібно знаходити хвилини для прекрасного.

Як відомо, зараз співачка багато працює, їздить в турне з благодійними концертами. Варто зазначити. що у мирний час українські зірки не працювали з такою силою та енергію як зараз, щоб допомогти рідній країні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проте неможливо знаходитись у постійному напруженні, потрібен час перепочину, підзарядки для нових звершень. Тому шанувальники Тіни Кароль вирішили в котрий раз помилуватися красою зірки.

Так, в соціальній мережі з'явилось ніжне та чарівне фото співачки у чорно-білих кольорах. Воно розбурхало згадку про мирні часи. Шанувальники оцінили глибину краси зірки та у коментарях написали:

"Ніжна, особлива 🌸"

"😍👏🔥🙌❤️ 🇺🇦 Ти, ТІНОЧКО, створена для великого кохання! Скоріше б війна закінчилась!"

Нагадаємо, "До сліз": діти на бандурах зворушливо виконали пісню Тіни Кароль.

Раніше ми писали, що "Знаю, що дивишся": Тіна Кароль розчулила фанатів ніжним особистим фото.

До слова, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки"