Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Зараз артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на благодійних концертах і об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу.

Тіна Кароль на черговому благодійному концерті розповіла історію маленького 8-річного хлопчика з окупованого Маріуполя, який написав щоденник про власні пережиті жахи.

Артистка зазначила, що навіть і подумати не могла, що слухаючи історії від старшого покоління, українці коли-небудь будуть читати листи з війни.

Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, скріншот з відео

"У меня рана на спине. Выдрана кожа. У сестры рассечение головы. У мамы выдрано мясо на руке и рана на ноге. У меня умерло две собаки и бабушка Галя, и любимый город Мариуполь. Я любил гулять у Драмтеатра. Это моё любимое", - написав хлопчик.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З окупованого Маріуполя сім'я хлопчика перебралася в Запоріжжя і зараз живе в притулку для біженців, в безпеці і спокої.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль заговорила про важливість української культури і традицій, відродження яких не за горами: "Ми повинні і будемо вивчати"

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль довела, що палаючим від почуттів серцям не завадить навіть війна: "Любов перемагає завжди"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль стала на коліна прямо на сцені: "Вони вже ніколи не почують колискових"