Донька Олі Полякової почала розмовляти українською мовою та написала пісню

Про це вона розповіла у програмі "Зірковий шлях".

Маша Полякова. Фото: скриншот  Youtube
Маша Полякова. Фото: скриншот Youtube

Старша донька Олі Полякової розповіла про зміни, які відбулись через війну. Маша розповіла, що зараз вона активно вивчає українську мову та навіть спілкується на ній з друзями. Крім того, вона відкрила в себе новий талант - у неї непогано виходить куховарити.

Також старша донька Олі розповіла, що в той день, коли почалася війна вона мала записувати пісню, проте не судилося. Перші два тижні початку війни вона дуже важко перенесла, в неї були панічні атаки. дівчина дуже сильно переживала.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я не могла навіть дихати, мене носили на руках", - сказала Маша

В останні пару тижнів дівчина нарешті відійшла від тих подій та навіть написала нову пісню, назву якій вона ще не придумала.

Як виявилось, Маша випускниця, в цьому році вона закінчила школу. Проте вдягнути випускну сукню їй не судилося.Випускний вона відсвяткувала дистанційно.

Але зіркова донька не здається. Цього року вона буде вступати до вищих навчальних закладів, і в Україні теж. Маша планує навчатися вокалу.

До слова, донька Олі Полякової Маша зібралася заміж за не худого брюнета, мама не оцінила: "Він може бути лисий і потворний"

Раніше ми писали, що донька Олі Полякової Маша показала головну мрію під час війни.

Нагадаємо, що Оля Полякова полетіла в США, щоб запалити "Шлепки" на потреби ЗСУ: "Аншлаг гарантований"