Українська боротьба за Незалежність триває не тільки на фронті у війні з росією, але також і на міжнародній спортивній арені.

Наші спортсмени вже не раз доводили, що українці - непереможна нація і ось зробили це знову.

Вперше за останні 17 років українка виграла Чемпіонат Європи з фехтування на шпазі.

25-річна українка Влада Харькова у фіналі здолала срібну медалістку Олімпіади-2016 італійку Росселлу Фьямінго з рахунком 15:10 і завоювала перше "золото" ЧЄ у своїй кар'єрі.

Харкова стала третьою українською шпажисткою в історії, яка виграла ЧЄ в індивідуальній першості після Наталії Конрад (2003) і Яни Шемякіної (2005).

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Влада Харькова. Фото: facebook.com/olympicua
Влада Харькова. Фото: facebook.com/olympicua

Також українські легкоатлетки Ярослава Магучіх, Ірина Геращенко та Юлія Левченко завоювали "золото", "срібло" і "бронзу" зі стрибків у висоту на етапі "Діамантової ліги" в Парижі.

Магучіх показала найкращий результат сезону у світі - 2,01 м.

Дякуємо нашим спортсменкам та вітаємо їх з перемогою!

Ярослава Магучіх, скріншот: Twitter
Ярослава Магучіх, скріншот: Twitter

Нагадаємо, що українська легкоатлетка Ярослава Магучіх знову опинилася в обіймах росіянки Марії Ласікцене: на ті ж граблі.

Раніше ми повідомляли, що Марина Бех-Романчук описала нелегкий спосіб життя спортсменів: витримає не кожна жінка.

Також стало відомо, що спортсменів з рф повернули в спортивні змагання, дзюдоїст Георгій Зантарая відмовляється від турніру.