Ексфронтмен гурту "Тартак" Олександр Положинський, який ще у лютому вирішив підписати контракт зі Збройними Силами України, розповів про втрати на війні.

У новому дописі на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук Олександр Положинський розповів про те, що з ним трапилося. Ситуація дійсно вкрай небезпечна, проте воїну зі своїми побратимами вдалося вийти "сухими з води". Втрати, на щастя, лише матеріальні.

"Не хотів одразу про це писати, щоби завчасно не тривожити. Зі мною все гаразд, все гаразд із тими, хто виходив разом зі мною. Вийшли злагоджено та організовано, на виході ніхто з наших не постраждав. Але згорів автомобіль з речами. В мене та ще в багатьох хлопців згоріло все, в інших - лише частина речей. Добряче постраждала також наша техніка - автомобілі та генератори. Щось знищене, щось виведене із ладу, щось тримається з останніх сил.", - розповів він. Олександр Положинський

Пост Олександра Положинського, facebook.com/sashko.polozhinsky
Пост Олександра Положинського, facebook.com/sashko.polozhinsky

Як зізнається Олександр Положинський він залишився лише з тим, що було на ньому, всі інші речі - втрачено безповоротно. Зокрема, згоріло все те, що музиканту подарували на день народження. Тому артист звернувся про підтримку та допомогу до земляків.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Якщо хтось із волонтерів готовий чимось поділитися - пишіть, будь ласка, в приват. Навчений попереднім досвідом спробую скласти списки того, що й кому потрібно, а отримане потім розподіляти згідно складених списків.", - пише артист. Олександр Положинський

Олександр Положинський. Фото: скриншот Facebook.com/sashko.polozhinsky
Олександр Положинський. Фото: скриншот Facebook.com/sashko.polozhinsky

Музикант відзначив особливу допомогу волонтерів та українців, проте війна забирає все. Тому зупинятися у підтримці та допомозі армії не потрібно - потреби ЗСУ великі і все заради нашої спільної справи. Ворога має бути знищено і край!

"На своїх рахунках зберіг ще чимало надісланих вами раніше коштів, але їх усіх і близько не вистачить, щоби покрити зараз усі потреби - мої особисті та всього підрозділу. І, так, ми вже не на фронті, тому ви знаєте, хто перший в черзі. Ми собі потрошки, вірю, доберемо.", - пише він. Олександр Положинський

Пост Олександра Положинського, facebook.com/sashko.polozhinsky
Пост Олександра Положинського, facebook.com/sashko.polozhinsky

Нагадаємо, екслідер гурту "Тартак" Положинський разом з воїнами ЗСУ запалив під свій новий трек: "Дають вам відчуття безпеки"

Також ми писали, екслідер гурту "Тартак" Олександр Положинський дав спонтанний концерт на підтримку ЗСУ: "Війна, це коли..."

Нагадаємо, Олександр Положинський з "Тартак" підписав контракт з ЗСУ: "Це мало статися раніше"