Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) радує армію шанувальників своєю унікальною музикою, але також не забуває про віддану аудиторію в Instagram, для якої розміщує безліч яскравих і свіжих публікацій.

Яна Шамаєва показала шанувальникам зворушливу фотографію з батьком з сімейного архіву. На ній ще маленька зірка тримає свою рідну людину за руку, а на тлі видно парк атракціонів. Артистка підкреслила, що тоді їх вбрання були схожі, а зараз вона і зовсім одягається як тато.

Скріншот з Instagram, Jerry Heil
Скріншот з Instagram, Jerry Heil

Більш того, з віком вона перейняла його звички. Відчайдушність, любов до нових технологій і мрійливість.

"Ми двоє — трошки мрійливі філософи, відірвані від землі. Але ми знаємо, чого ми хочемо. І я знаю, чого ти хочеш для мене. Але настав час і мені робити для вас", - додала артистка.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Співачка зізналася, що на початку війни попросила батьків закрити свій м'ясний бізнес. Як відомо, сама вона вегетаріанка і сироїд, тому для неї це так важливо.

"Щоб у світі стало хоч трошки менше вбивств і більше любові. Я дуже дякую тобі, батько, і тобі, мама, що ви довірилися мені", - написала дівчина.

Нагадаємо, Alyona Alyona і Jerry Heil втілили весь біль українців: "Чому?"

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona оточила теплом і турботою переселенців в Празі, не забувши прихопити з собою Jerry Heil: "Відчуваю відповідальність"

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil показала, чого дуже хотілося українським захисникам: "Як я переживала"