Українська співака Світлана Лобода висловила свою чітку проукраїнську позицію і відмовилася від виступів на росії.

Зовсім нещодавно вона відвідала рідний для себе Ірпінь в Київській області, який знаходиться в списку міст, сильно постраждалих від незаконних дій військових російської федерації.

Світлана Лобода. Фото: скрин сторіс
Світлана Лобода. Фото: скрин сторіс

Серце співачки буквально розривалося від побаченого, але деяким українцям це здалося нещирим і вони накинулися на Лободу зі звинуваченнями. Однією з тих, хто не оцінив поїздку Світлани в Ірпінь стала й інша українська знаменитість Тіна Кароль.

Співачка в ефірі телеканалу 1 + 1 проїхалася по Світлані Лободі. У своєму стилі - без імен, але ведуча зазначила з посмішкою, що натяк зрозуміла. Не зворушили Тіну відео Свєти з Ірпеня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, скріншот з відео

Ніяких російських пісень на радіо, телебаченні, в громадському транспорті, на вулиці, в кафе або в торговому центрі. Так вирішили в Україні. Верховна Рада заборонила музику держави-агресорки в медіа та громадському просторі. "За" проголосували 303 депутати. На думку авторів, це дозволить мінімізувати ризики ворожої пропаганди на території України.

"Це питання назрівало вже давно, воно необхідне... Я всіх вітаю, ми крок за кроком стаємо незалежними...Таке регулювання російської музики трохи погасить пил, притримає перебіжчиків, які так лукаво повертаються під селфі до своєї Батьківщини",- сказала Кароль.

Тіна Кароль, фото Знай.uа
Тіна Кароль, фото Знай.uа

Також Кароль зазначила, що українські виконавці зараз дуже часто організовують благодійні концерти, на яких збирають гроші і виконують пісні російською мовою. Вона вважає, що ці концерти потрібно називати комерційними і такі пісні ніяк не можуть представляти Україну.

Нагадаємо, що діти на бандурах зворушливо виконали пісню Тіни Кароль.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, пережив окупацію.