Відомий український співак Павло Зібров сьогодні, 21 червня, святкує свій день народження. Знаменитому артисту та головному вусаню країни виповнилося 65 років.

У новому пості на своїй сторінці у соцмережі Інстаграм артист продемонстрував один з подарунків, отриманих у цей святковий день. Зокрема, Павло Зібров показав картину, подаровану донькою Діаною.

Подарунок дійсно вражає. Адже портрет знаменитого українського вусаня викладено з безлічі менших його фотографій з різних періодів життя та творчості артиста. Попри такий чудовий подарунок співак бажає ще одного - перемоги України у війні з агресором.

Павло Зібров, фото: instagram.com/pavlo_zibrov
Павло Зібров, фото: instagram.com/pavlo_zibrov

"Сьогодні зустрічаю свій ювілей в обіймах близьких та з вдячністю за все, що маю! Впевнений, що скоро будемо святкувати нашу велику перемогу🇺🇦 P.S фото-картина подарунок від Діанки", - йдеться у повідомленні артиста. Павло Зібров

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вітаю ❤️❤️❤️", - приєдналася до привітань відома телеведуча та співачка Оля Цибульська.

"Вітання! Хай лунають тости , тости...", - залишив своє побажання гумористичний актор Олександр Теренчук.

Павло Зібров з донькою Діаною, фото: instagram.com/pavlo_zibrov
Павло Зібров з донькою Діаною, фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Нагадаємо, Павло Зібров розповів про знак, який "явився" йому під час війни: "Вимушено"

Також ми писали, Павло Зібров не стримався - його "крик душі" доводить до сліз: "Вимушені"

Нагадаємо, Павло Зібров почав готуватися до перемоги України: не сумнівається ні на мить