Дружина володаря титулів WBO/WBA/IBF Олександра Усика Катерина зізналася, чи сумнівається у перемозі України у цій кровопролитній війні нашого народу проти ненаситних російських загарбників.

У новому дописі на особистій сторінці в Інстаграмі, Катерина Усик дала пораду на всі випадки життя. Не виняток і сьогоднішня ситуація в Україні. Дружина боксера переконана, що такий нехитрий трюк допоможе витримати всі негаразди на вашому шляху.

Катерина Усик додає, що не перестає вірити у перемогу України й що обов'язково на нашій рідній землі настане мир, якого ми всі з нетерпінням чекаємо. То ж як би складно вам не було, авторка допису радить все ж знайти сили на усмішку, а там й додасться.

Катерина Усик, фото: Instagram
Катерина Усик, фото: Instagram

"Які б обставини не складалися і як би складно не було💙 💛 завжди посміхайтеся 💙 💛 я вірю в перемогу і мир 💙 💛", - написала вона. Катерина Усик

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Катерина Усик раніше поділилася зворушливим віршем, в якому радить не чекати якогось особливого моменту, а якомога частіше говорити теплі слова своїм рідним і близьким. А оскільки, нам судилося жити у такі важливі історичні моменти, які водночас вирізняються особливою жорстокістю росіян, добре слово й обійми точно не завадять.

Катерина Усик, instagram.com/usyk_kate1505
Катерина Усик, instagram.com/usyk_kate1505

Нагадаємо, дружина Олександра Усика захопилася Привидом Києва і присвятила йому зворушливі рядки: "Серце в нього гаряче"

Також ми писали, дружина Олександра Усика показала, як можна ощасливити людину за кілька секунд: "Чекати не треба багато років"

Нагадаємо, дружина Олександра Усика показала унікальне фото боксера з донькою